Producer-gyártásszervező tanfolyamKezdő időpont: 2024. április 23.

Az előadások Keddenként lesznek, 18 órai kezdéssel két másfél órás előadásra kerül sor. A tanfolyam 26 db másfél órás előadásból áll.

A producer-gyártásszervező tanfolyam célkitűzése: bevezetés a professzionalista mozgóképgyártás (nagyjáték- és dokumentum film, televíziós dráma, kisjátékfilm és reklámfilm) gazdasági és jogi alapismereteibe, valamint a filmgyártás üzemszervezeti menetébe.

A producer-gyártásszervező tanfolyam áttekinti a filmgyártás egészét, elsősorban a gazdasági ismeretekre helyezve a hangsúlyt. Tanfolyamunkat ajánljuk leendő producereknek, gyártásvezetőknek és a filmipar iránt érdeklődő gazdasági szakembereknek

Tanfolyamunk kiscsoportos, gyakorlatorientált, személyes konzultáció lehetőségével, oktatóink a szakma elismert és aktív képviselői. Hallgatóink találkozhatnak gyakorló filmesekkel, célunk, hogy megismerkedjenek nemcsak az elmélettel, de a filmkészítés gyakorlati munkáival is.

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van gyakorlati munkára az iskolát működtető filmstúdió projektjeiben. A produceri gyakorlati munka a tematikán felül van, mindenki saját igénye és ideje szerint vehet részt benne.

Az előadások anyagáról a hallgatók előre elkészített jegyzetet kapnak.

A tanfolyam pontos anyaga a Tematika rovatban tekinthető meg.

A tanfolyam helyszíne a Bakáts térnél (a Kálvin tér és a Boráros tér között).

A tanfolyam díja 160.000 Ft. Van részletfizetési lehetőség előzetes megbeszélés alapján.

A csoport létszáma 10 főben limitált, a helyek betöltése a befizetés sorrendjében történik!

Jelentkezési határidő: a tanfolyam kezdetéig folyamatos.Beiratkozás előzetes bejelentkezés alapján:


Tel.: Kudor Gyöngyvér +36 70 396 7742


E-mail cím: oktatas@filmiskola.hu